21 February 2011

Skoda 1200 reloaded ...

Se pare ca nu numai Skoda 1200 furgon s-a folosit in Romania. Aceasta imagine arata o Skoda 1202 Furgon in centrul capitalei. Culoara e similara cu cea folosita de ITB, desi nu exista stema ITB pe portiera. O noua pagina la istoriei Skoda in Romania?

It seems that it was not only the van version of the Skoda 1200 which was used in Romania. This image shows, in the middle of Bucharest, a Skoda 1202 van. The colour is that of the ITB (bucharest transportation network), although the distinctive crest isn't on the door. A new page to Skoda's history in Romania?

4 comments:

  1. Daca auziti de ceva interesant de fotografiat prin Bucuresti sau imprejurimi, sa-mi spuneti si merg, fac pozele si va trimit sa le postati. am id Yah samidan69. Cu stima!

    ReplyDelete
  2. @mirceadascalu_photoarts
    Ar fi interesant de fotografiat o Skoda 1200 care arata destul de bine la exterior. O gasesti in Bucuresti, pe strada Masaryk Thomas. Daca vi dinspre strada Vasile Lascar, o gasesti pe partea stanga intr-o curte(se vede de la strada).
    DAN

    ReplyDelete
  3. sa se topeasca putin zapada sa se vada mai bine si ma duc

    ReplyDelete
  4. @mirceadascalu_photoart
    Fac o mica rectificare, cu scuzele de rigoare. Skoda 1200 se afla intr-o curte pe partea dreapta a strazii, cum vii de pe str.Vasile Lascar.

    @volganeagra
    Cred ca misterul camionetei Dacia 1302 s-a rezolvat. Aceasta a venit datorita vizionarii filmului romanesc "Iarba verde de acasa". Exista o secventa pe la jumatatea filmului cu o sareta trasa de cal in prim plan, iar prin spatele ei trece o Dacia 1302 albastra, identica cu cea din Piata Sfatului, numai ca aceasta nu are coviltir. Deci, asa era modelul aripei spate avand alta culoare, probabil pentru un lot de camionete Dacia, in anii '70.
    DAN

    ReplyDelete