24 January 2011

Raspuns la comentarii / Replies to comments

Scriu de pe un calculator strain: al meu e decis sa faca explozie cu tot cu arhiva de imagini si date. Totul va fi recuperat, dar va dura ceva timp. Pana atunci, cateva raspunsuri la comentarii lasate recent:

1) hufo: O sursa spune ca Fiatul 203 a fost gasit in Romania, alta sursa in Cehia. Totusi dupa arhitectura opinez ca pozele au fost suprinse in Romania, si ca a fost o confuzie intre doua tari est-europene. In Cehia nu e asa dezordine in curte, in plus casele arata diferit.

2) andrei: intr-adevar, poza a fost suprinsa de dl Pragher in 1943.

3) freesys: poza cu BMW seria 6 e facuta in 1978 de Dan Vartanian si se gaseste intr-un album pe www.flickr.com, numit "Bucuresti - odiseea comunismului". La capitolul BMW, in afara de berline, exista si un BMW 2800cs, proprietatea lui Valentin Ceasuescu. Masina inca supravietuieste si e vopsita mov. Multumesc pentru informatii referitor la celelate masini.

4) anonymous: in Corea de Nord si Dacia 1310 e masina de smecher daca e detinuta de persoana fizica. Unele se pare ca sunt. Altele sunt pe post de taxi.

5) automobilia: intr-adevar, Fiat 2300. Ai primit e-mailul despre evenimentul cu Rolls Royce 1914?

6) mihai: Am auzit vag despre un ZIS, cert exista un ZIL 111 negru si un ZIL 111G negru (fost 3-CT-581, actualmente B65ZIL); in plus am auzit despre un ZIL 111 decapotabil la Constanta, vopsit bleu. Zil-ul 111 din Cluj, fostul 2-CJ-1975, se pare ca e in Ungaria unde va fi resturat. ZIS-ul din Borsec nu cred ca mai e.

Numai bine,

A

5 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Pai dupa numere poti sa fi sigur ca e din ro,,
    plus Gospodaria ,,,

    ReplyDelete
  3. A. toate informatiile pe care le ai sunt eronate.
    1. 3 CT 581 Nu a fost inmatruculat in RO si acum e la Moskova impreuna cu un altul decapotabil.
    2. B 65 ZIL este masina mea, radiata si ea. Inainte a fost 1 B 154
    3. Zil*ul de la Apahida a ajuns si el la Moskova. A trecut doar prin Ungaria de unde intermediarul a VANDUT-O.
    4. Zis*uri.....sunt. Dar nu le stiu locatia..inca. Astept sa ma contacteze cei ce cunosc masinile (ZIL si ZIS)si pe unde sunt pe adresa masina.epok@yahoo.com

    M>

    ReplyDelete
  4. M - multumesc pentru informatii! Paca ca cele de la Constanta s-au dus. Credeam ca 65 ZIL e cea din Constanta, nu stiam ca e vorba de doua masini separate. Ceaika ar mai exista?

    ReplyDelete
  5. volganeagra: Ceaika nu mai exista in RO. Este una in zona Chisinau.
    M

    ReplyDelete