19 May 2011

Inca o IFA / Another IFA



Inca o masina rara, din anii 50, care a supravietuit pana recent si poate inca exista. Am mai scris despre IFA in Romania. Desi stocul de masini pre-1960 in Romania a scazut enorm in ultimii 20 ani, chiar recent au iesit pe piata doua modele interesante, un Goggomobil si un Ford break. Deci mai sunt!

Another rare 50s car which survived until recently and may still be around. I have written before about IFAs in Romania. Although the stock of pre-1960 cars in Romania has shrunken enormously over the past tow decades, recently two interesting cars - a Goggomobil and a Ford estate - recently arrived on the market. So they still exist!

4 comments:

  1. IFA a fost cumva importata in Romania? Sau au fost doar cateva exemplare?

    ReplyDelete
  2. Nu am informatii concrete, insa inclin sa cred ca s-au importat oficial spre sfarsitul anilor 50, impreuna cu cateva sute de Skoda si primul val de Wartburg-uri. George Vraca, actorul, avea una, masina inca mai exista in jud. CS.

    ReplyDelete
  3. IFA a fost adusa in romania pe cont propr.nu a fost importata pe scara larga.eu sunt ,am fost,proprietarul unei IFA,cea a fostului director de la teatrul nottara,george vraca inca mai am talonul,de tip vechi.desi nu mai am masina,ink platesc impozit la ea si figureaza in circulatie

    ReplyDelete
  4. Astăzi am văzut mașina asta despre care vorbiți... Se spune ca a fost a actorului George vraca. Este cu nr de cs și este de culoare gri

    ReplyDelete